Kuva

Pressi

Palaute

Yhteystiedot

Facebook

Uutiset

 

07.05.2014

AVANTIN SUVISOITOSSA MAALLISIA NAUTINTOJA


Avanti! Suvisoitto järjestetään Porvoossa ja Loviisassa jo 29. kertaa. Vuoden 2014 festivaalin taiteellinen suunnittelija on klassisen musiikin tähti, kanadalainen sopraano ja kapellimestari Barbara Hannigan. Hannigan on valinnut kesän teemasäveltäjäksi irlantilaisen Gerald Barryn. Festivaaliohjelma Earthly Pleasures sisältää yhteensä 12 tapahtumaa
 viiden päivän aikana. Lisäksi mukana on paljon lastenohjelmaa.

 


Tutustu ohjelmaan!
60 KLARINETISTIA JA GRAWEMEYER PALKITTU UP-CLOSE KUULLAAN JUHLAKAUDEN PÄÄTÖSKONSERTISSA

 

Avanti! kamariorkesterin 30-vuotisjuhlakauden päätöskonsertin ohjelma sunnuntaina 4.5. klo 19.00 Helsingin konservatorion salissa. Konsertin solistina sellisti Kaori Yamagami ja kapellimestarina Hannu Lintu. LIPUT TUNTIA ENNEN OVELTA!


Tutustu ohjelmaan!

 


 

AVANTIN JUHLAKAUDEN PÄÄTÖSKONSERTISSA OHJELMANMUUTOS

 

Avanti! kamariorkesterin 30-vuotisjuhlakauden päätöskonsertin ohjelma sunnuntaina 4.5. on muuttunut. Jouni Kaipaisen pasuunakonserton valmistuminen viivästyi, joten tilalla kuullaan Richard Straussin Metamorfooseja. Muu konserttiohjelma pysyy samana. Konsertin avaa Kirmo Lintisen teoksen Miyazaki kantaesitys. Teos esitetään yhteistyössä Helsingin seudun musiikkiopistojen kanssa ja mukana on yli 50 nuorta klarinetistia sekä muutama lyömäsoittaja ja pianisti. Konsertin päättää palkitun Michel van der Aan Up-close, joka yhdistää videotaidetta ja musiikkia. Teoksen solistina kuullaan sellisti Kaori Yamagamia ja koko konsertin johtaa Hannu Lintu.

 

Tutustu ohjelmaan!

 APOCALYPTICAN JA AVANTIN YHTEISKIERTUE OLI MENESTYS

 

Heviselloyhtye Apocalyptican ja Avanti! kamariorkesterin kaksiviikkoinen Euroopan kiertue Apocalyptic Symphony oli menestys. Kiertue vieraili maaliskuun aikana Suomessa, Venäjällä, Saksassa, Puolassa ja Baltian maissa ja se tavoitti yli kaksikymmentätuhatta kuulijaa. Kiertueen ohjelmisto koostui Apocalyptican harvemmin livenä esitetystä musiikista. Seuraavan kerran produktio kuullaan elokuussa Wacken Open Air festivaalilla, joka on maailman suurin hevimusiikkitapahtuma.

 AVANTI! KONSERTOI SAMANA PÄIVÄNÄ KAHDELLA ERI MANTEREELLA


Avanti! kamariorkesteria voi kuulla 6.10. kahdella eri mantereella, kun kuuden hengen kamarimusiikkiryhmä esiintyy Japanissa ja hiukan suurempi ryhmä Joensuussa suomalaisen kamarioopperan tuottamassa Akseli-oopperassa. 


Lue lisää tulevista konserteista!

 BARBARA HANNIGAN SUUNNITTELEE SEURAAVAN AVANTIN SUVISOITON

 

Kamariorkesteri Avantin ensi kesän festivaalin eli Suvisoiton XXIX taiteellinen suunnittelija on sopraano, kapellimestari Barbara Hannigan. Hannigan on kansainvälisesti tämän hetken kuumimpia laulajanimiä.


Hannigan on tehnyt kamariorkesteri Avantin kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Näinä vuosina Hannigan on luonut poikkeuksellisen merkittävää uraa maailman arvostetuimpien orkestereiden solistina. Hän on esiintynyt Suvisoitossa vuosina 2006 ja 2007.


 


TYKKÄÄ AVANTISTA FACEBOOKISSA!


Oletko facebookissa? Avantin facebook-sivulla pääset seuraamaan produktioiden valmistumista. Hyppää mukaan uutisvirtaan! 

 

AVANTI!

Tallberginkatu 1 / 146

00180 Helsinki

Tel:

Email:

+358 50 581 0409

avanti@avantimusic.fi